2009-01-02 19:16:56

Polisanmälan mot Mia! ♥

Jag söker människor som med mej är villiga att göra en polisanmälan mot Mia som påstår i diverse intervjuer och i sina böcker att det är sanningar som skrivits i hennes böcker, men nu är ju motsatsen bevisad att så är inte fallet ,så nu vill jag att NI alla hänger på och hjälper mej med era namn så anmälan kan göras på måndag :)

Dessa lögner i boken är en skymf av hur vi skyddade kvinnor lever och sådant här får man bara INTE komma undan med smärtfritt!!
Vi som lever skyddat utan alla dessa lögner i livet Måste få upprättelse, alla som köpt böckerna måste också få det anser jag!

Och sedan det värsta av allt är att dom tjänat miljontals pengar pga lögner som påstods vara sanna!!!

Jag kommer faktiskt ta in Liza Marklund i anmälan också....hon har ju varit lika delaktig.

Mejla mej på

[email protected]

Sarah vill du ha Pers nr får du söka reda på det själv, inget jag delar ut till depserata människor via nätet :P
Jag har numret och det räcker väl ? :P



Men du:
Hörs när vi hörs, ses när vi ses.

Vickanen.blogg.se
[email protected]




Kommentarer
Skrivet av: Pernilla

Som sagt du kan räkna med mig...

2009-01-02 21:03:01
URL: http://www.minimi05.blogspot.com
Skrivet av: Vb

Jag skulle gärna vilja läsa din blogg, vi har ett liknande öde bakom oss.Men layouten, hjärtanen gör det tyvärr omöjligt för mina ögon.

2009-01-02 23:16:11
URL: http://vendettanbettan.wordpress.com
Skrivet av: Deborah

I have read these books and one thing that I have learnt is that you can't believe everything you read, it doesn't really matter if the writer says it's a true story or not.



Don't you think you have gone a little bit far, now when it comes to going to the police with this??

2009-01-03 15:08:07
Skrivet av: Christina Hagelin

Är med! Har ju gått och köpt hennes tre första böcker, i första hand för att stötta - med tanke på vad hon (enligt böckerna) har gått igenom... Har glatt lånat ut till flera människor pga att sådana ödén måste allmänheten veta om!

Det enda man kan säga om hela den här affären är att man känner sig - LURAD!!!

Bra initiativ!!!

2009-01-04 14:44:13
Skrivet av: Leroy

Klart att en osaningom detta är som att ljuga för rätten. Lagstiftarenoch poltieker blev ju uppmanade att lyssna till Lisa och de kvinnor som drev Brtrövade barns förening. Man pratade med politiker och sa att kvinnor skall skyddas och män som har umgänge är dom som riskerar att ta makten i sina händer. Hur ser det då ut 2008? Utifrån att en del kvinnor utan vårdnad tagit saken hit hän. Det finns så många falla där det visar sig att män som velat och föörskt fått långa straff medans kvinnor som velat och tagit till ala mede inte fåt alls så omfattande straff som män som försökt. Så att lägn lönar sig är ju frågan egentligen. Därför borde svar ges direkt. Den som inte väljer att prata kan bli ifrågasatt.



Din anmälan e bra men sen kan det ju bli svårt för många om man önskar vara anonym. Kan man få va med under psevdo?



Leroy

2009-01-04 19:52:20
Skrivet av: farmor

Vad har du att vinna på det här ngt annat än egen publicitet. Mia böckerna är bra och Gömda är en jäkla bra bok som öppnat ögonen på vad som hänt/händer i vårt samhälle, och det borde väl du om ngn veta. Ifall inte allting är 100% sant i böckerna tror jag på det att Mia måste fly undan förövaren, men misshandlaren av utländsk härkomst fick stanna. Avundsjuk på Liza och Mia för att de förtjänat på det de skrivit är verkligen lågt, och att känna sig lurad är helt skrattretande. Skärpning! mvh farmor

2009-01-07 00:46:46
URL: http://bloggen.fi/farmor

Kommentera inlägget här:

Namn:

Din mailadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Din kommentar:

Trackback