2009-11-26 06:43:50

Speed date`?? ♥

Varför får jag dessa mail....och viagra mail......gahh vill inte ha sådan skit i min mail inkorg....öppnar dom inte ens....för kan ju vara virus....lika rädd för virusar här som i real life :)

Har blivit lite snorig inatt...men inget allvarligt hoppas jag :)

Jahopp skulle ju berätta om Adams nätverksmöten :)

Vi träffas, alla som jobbar med Adam...assistenter, skola,läkare, barn & ungdomsrehab personal, Lss chef.

Tror jag fick med alla nu :)

Där samtalar vi om hur vi ska jobba med Adam och hans medicinering....all postiv utveckling, likaså negativ.
Ja allt ventileras eftersom Adam är svår att jobba med pga sina diagnoser...dom motarbetar varandra...man kan medicinera bort en av dom och då kommer dom 2 andra fram mycket tydligare.

Men jag är tacksam att jag fått se till att få i stånd med dessa möten, inte alla som har det så om jag förstått rätt....men i mitt liv är det rätt + att jag som förälder lär mig massor av kunnig personal som jobbat med detta i flera år :)

Man ska inte vara rädd för sådant.....verkar som många människor är det....:/

Som förälder med ett barn som tillhör Lss så ska man ta alla chanser som finns till hjälp :)

Idag kommer rehab vara med för 1:a ggn, kommer bli spännade att se vad dom säger :) Och vilken hjälp dom kan hjälpa skolan med...:)

I skolan är det kaos just nu..dom klarar inte Adam alls...men skolan funderar nu på att byta ut hans assisten...till en med utbildning...tyvärr har ju inte dagens assistent någon sådan...och det tror jag också på.

Han svär, slåss i massor...sparkade sin assistent så illa för några veckor sedan..ett stort blåmärke..på benet med sår i....

Hemma är han nu mycket lugnare :) Skönt :)

Men tror han insett att han är älskad hur han än beter sig....och sedan att vi ställer krav på honom, beter man sig illa så blir det rummet...och sedan så kör vi bestraffnings system....är han snäll får han data....eller spela x-box eller vad det nu kan vara....

Han gillar inte förbud på dessa saker :)


Nej nu ska göras annat :)



Du:

Glöm inte att du är värdefull, säg det till dig själv flera ggr/dag....:) Det påminner jag mig om...så fort jag ser en spegel och kan få ögonkontakt med mig själv! :)




I Love my Life!:)





Men du:

Hörs när vi hörs, ses när vi ses.

Vickanen.blogg.se

[email protected]


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

Din mailadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Din kommentar:

Trackback