Tjosan !

Nu är det så här att jag inte varit aktiv här pga att jag under 10 dagar och fortfarande har en halsfluss som vägrar ge med sej.....har bytt pencillin 3 ggr + att crp=snabbsänkan ligger över 215...så då kanske ni förstår varför jag inte är närvarande här just nu...har full sjå med allt annat, tex att bli frisk.

Till Ina:
Tyvärr vet jag inte, min dotter som är här inne och donar åt mej. Hon får minsan ha tillgång till mina konton, men själv så får man inte det till hennes :) Elak sak det där :) Nje skämt och sido...hon är duktig....du kan ju skriva din mail adress här i gästboken så lämnar jag över den till henne så kanske hon kan hjälpa dej :)

Ohhhh  ni ska bara veta vad trött jag är...inatt hade jag 41 graders feber....skum var man då...blir det så igen så blir det ambulans på direkten...för då får dom sätta in dropp i armen fortare än fortast....Idag fick jag också i samråd med läkare tillåtelse att genomgå hals mandel operation.....fan så här vill jag inte må igen.....drygt som bara den.....mina mandlar kan bli hundmat eller någe :)

Ja nu är det snart läggdags här....ska bli skönt att sova om det går och febern ej tar över natten igen.....Men men allt löser sej...

Ha en fin natt alla, vet tyvärr ej när jag kommer till att skriva här igen i fall man blir inlagd eller något, men på något sett så......hörs vi :)

Men du:
Hörs när vi hörs, ses när vi ses.

Sova...

Har jag gjort väldigt lite denna veckan....vart vaken hela nätterna, sedan enbart sovit någon och högst upp till 2 timmar på dagen......Men inatt då gick jag och lade mej vid 21 och vaknade vid 05:45 och kände mej helt underbart utvilad......länge sedan jag var så piggelin på morgonen.
Har varit så irriterad och förbannad hela dagarna nu. Man blir ju inte sej själv då man inte sover.

Imorgon ska jag på läkarbesök och det känns bra att det vart då och så fort eftersom det verkar som dom har dåligt med tider. Så jag är mycket tacksam.

Var och käkade lunch med en kollega i veckan, vilken underbart trevlig stund vi hade och bara få sitta och prata om saker vi båda behövde tömma oss på. Så skönt med kollegor man verkligen kan prata med och mår bra ihop med :)

Idag blire inte mycket, utan ganska lungt. Ska lära mej att inte stressa sönder mej som jag har en förmåga att göra.

Annars så är allt ganska lungt.

Men Du:
Hörs När Vi Hörs, Ses När Vi Ses.

Magsjuka...

Stackars Adam somnade idag på soffan och vaknade efter en stund med att kräkas...han hann till toaletten i varje fall.....tycker så synd om han..för han får så ont i sin lilla mage då han har skiten...Nu är bara att invänta att David & Sandra också får det, själv så har jag och Per tagit vitpepparkorn. Sandra skulle ta det senare sa hon.

Annars då, jo var hos ögon doktor igår med David, han är översynt och har brytnings fel, men inte oväntat eftersom både Per och jag har glasögon. Och nu finns det så jäddra snygga glasisar till barn också, så om ca 1 år kommer han nog få glosisar också :)

På fredag ska jag själv till Dr och det ska bli skönt om jag ska vara ärlig....:)

Nu till lite reklam, har NI provat Shells semlor?? Macken altså...så underbart goda :) Dom godaste jag någonsin ätit. :) Testa, smaka och njut :) Man måste få synda ibland :)

Jaha nu börjar Miami Ink snygga killar som gör tattoos, skulle adlrig själv inskaffa en sådan, men så jävla snyggt det blir på dom som inskaffar olika motiv, redigt snyggt på vissa :)

Vill ni se en super Snygg kille? Han, en säng, en flaska vin mm mm skulle inte sitta fel :) :

http://video.stevewilkos.com/player/?id=0

What a guy :) Lixom 10000000000000000000 poängare :)

Den här killen också iofs :) :

http://tlc.discovery.com/fansites/miami-ink/miami-ink.html

hehe min stil på killar :)

Men du:

Hörs när vi hörs, ses när vi ses.

Jao....vad säger man...

Livet har så konstiga vägar ibland....man vet inte vilket ben man ska stå på...men det kanske är det som ska vara tjusningen i livet att det ska vara en berg och dalbana...
Jag hoppas så innerligt att det inte blir något mera dödsfall i år där man på något sätt är involverad...alla som vart med om att någon mördats vet hur jobbigt det är.
Jag har inte skrivit på några dagar, har i ärlighetens namn inte haft något att skriva så jag har låtit bli.
Ni som undrar vart jag tagit vägen på Lunarstorm så är jag där mera sällan nu. Jag sitter och spelar poker! Det är bra för geni knölarna + att man lägger tankarna på annat !

Idag ska David till ögon dr och få droppar i ögonen och kika på dom, kommer säkerligen gå kanon bra, käns bara skönt att jag är sjukskriven så jag kan följa med.

Ja nu ska snart resterande familj vakna, Adam fick sovmorgon idag eftersom han börjar en timma senare och det behöver han som är så morgon trött :) Han hade klivit upp som vanligt igår inför skolan och var klar med påklädning och allt, och då somnade han rakt upp och ner i i soffan, kanske en kill grej.....vet flera familjen som kan göra så...somna vart som alltså :)

Nej nu ska här avslutas...

Men du:
Hörs när vi hörs, ses när vi ses.

Förstår ingenting längre....

Helt sjukt är livet...så förbaskat sjukt....nu har ännu ett liv gått till spillo....och personen har blivit mördad....det är jobbigt när man vet vem personen är har pratat med antal ggr på olika ställen...en helt underbar människa enligt mej....Jag förstår inte vilka val människor gör i livet då dom mördar/misshandlar/våldtar eller va tusan nu som sker...med våld i så blir man helt sjuk i skallen att fundera på hur man kan göra så. Den här människan är helt underbart snäll......gjorde aldrig en fluga för när och var så rädd  om människor omkring sej....så VARFÖR??? Kan man undra.....Men tydligen har vissa människor som väljer dessa vägar ingen skam i kroppen eller ens IQ för att man ska vara rädd om sina medmänniskor......sådana här människor får alltid ta sitt ansvar både rättsligt i detta livet och en dag kommer dom få möta en ännu större makt som dom kommer få till svars inför...den dagen kommer alla våldsmän/kvinnor få sitt rediga öde.
Varför detta sjuka meningslösa våld och varför ska det ofta hända sådana här saker runt omkring mej....och min familj.....
Kommer sakna den här personen på flera olika sätt, men jag vet att personen har det BRA idag där denna befinner sej......jag vill bara att personen ska finnas här...och allt vara som förrut...egotrippat kanske, men ändå vad jag vill....

Kommer att tänka på dej, du kommer alltid på något sätt att finnas där....du har gjort intryck på mej med din personlighet.....du var rolig.....och det bästa av allt så jäddra trevlig......

Men du:
Hörs när vi hörs, ses när vi ses!

God Fortsättning på det Nya året :)

Idag har granen åkt ut....nytt år  nya tag...jag låter aldrig  julsakerna stå halva januari....räcker från 1 dec till januari ungefär eller åtminstone åker det sista ut i lusthuset igen första veckan i januari :)

Tycker man eller att jag njutit klart nu av det fina, nu vill jag tvätta julgardiner och damma av alla tomtar.....men i år kanske det tar längre tid eftersom jag som sagt inte är 100 % just nu och jag har lärt mej att man ska absolut INTE stressa, utan ta det lungt och varligt med saker och ting.

Jag är så mätt i magen just nu....käkat det sista av tacosen vi hade igår kväll till lunch idag....både ganska nyttigt och inom rymligt pris + att ungarna tycker om det, det sist nämda är viktigaste :)

Jao....nu ska man till doktor igen i morgon och få fortsatt sjukskrivning.....tills jag får en tid bokad hos en annan doktor....ja krångligt det där, men men det blir nog bra i slut ändan.

Men nu ska jag göra annan här.

Hoppas NI får ett fint år med många möjligheter och utmaningar och överaskningar :) I Positiva bemärkelser.

Men Du:
 
Hörs när vi hörs, ses när vi ses.

RSS 2.0