Glömde ju...

David har vart kanon sjukt   halva veckan......han har ju astma som ni alla vet.....och visste ni inte så vet ni nu! :)
Han blir ju sämre i förkylningstillstånd...och igår kväll fick vi åka till dr med han och han tyckte det lät som falsk krupp. Hostan han har låter sjukt skumt....:/ Men det togs blodprover, halsfluss prover på våran lille herre och feber, men allt var perfekt :)
Vi klappar händer då våra småttingar vart duktiga (tror inte sandra skulle uppskatta att vi gör det åt henne ) Och doktorn hade aldrig  sett det innan och var imponerad och tyckte det var kanon, man ska hjälpa sina barn inte slå ner dom....som man säger....
Härligt att få det bekräftat av en doktor också :)
Och ja en rolig sak till det var davids bvc sköterska som jobbade kväll på primär jouren :) Så det vart en kul väntat innan läkar besök.....:)
Alltid roligt med trevliga människor :)

Hörs när vi hörs, ses när vi ses. :)


David:  265061-10


Jobbandes igår fredag :)

Det känns i kroppen att man vart hemma i över 2 år då man suttit hela dagen på jobbet igår...så mycket info som skulle in i skallen.....Tok mycket, har ju hänt en del där på stället sedan jag gick hem med graviditets illamåeende...och barnafödelse....
Men nu är man tillbaka igen, härligt.
Den här veckan kommer också vara jobbig det vet jag....eftersom man ska medlyssna några dagar...och sedan börja ta samtal själv, guuuuu va kul, det var tok länge sedan och så härligt att prata med våra kunder igen och till saken hör att jag fått en kanon chef...hon har säkert som alla människor fel och brister, tack & lov. Men för mej spelar det ingen roll för hon är bäst, hon påverkar mej positivt :)

Hörs när vi hörs, ses när vi ses :)

Nej, Vill Inte :)

Eller skulle inte vilja få ut en sådan här : http://www.aftonbladet.se/foraldrar/article872704.ab
Tur att det finns snitt alltså :) Men det känns inte redigt som en bebis när dom e så stora.....Men men iofs huvudsaken att bebisen e frisk :)

Idag Sista dagen innan man börjar arbeta imorgon, tack & lov så slippe rman helgen som teamet jobbar, men eftersom jag ska utbilda mej mera och ta igen det man tappat då man vart borta i 2 1/2 år :)

Så imorgon upp och vara piggelin, börja 07:45-16:15 :) kanon tid iofs :)

Jaja nog om det, ha en Fin Helg Alla Mina Vänner.

Hörs när vi hörs, ses när vi ses :)

Roligt samtal idag! :)

Eller vad man ska kalla det, jag har ringt Bert Karlsson idag och var så nervös. Den herrn har ju inskaffat sej ett bokförlag och jag vart tipsad dit så jag ringde och presenterade mej och då sa han: Vad vill du?  Vickan höll på att göra på sej, tänk om han blir otrevlig nu mm mm, många tankar.....hehe men det vart han inte fick hans mail så jag kunde skicka vad som skulle vara som underlag för boken, vad jag vill ha med där *pust* :)
Så idag har han fått mail från mej ang det :)
Här Är några länkar om våran familjs öde igen:

http://www.expressen.se/1.556051
http://www.tv4.se/drevet/526991.html
http://www.expressen.se/nyheter/1.556087/knivskars-i-sjunde-manaden-av-barnets-far
http://www.expressen.se/nyheter/1.15600/knivhoggs-i-mammas-mage
http://www.aftonbladet.se/kvinna/article148112.ab
http://www.aftonbladet.se/kvinna/article148533.ab

Det här är något som ALDRIG kommer glömmas och man får det upprepat för sej flera ggr/dag....både sonens och min mage är ärriga...och en dag ska sonen ha reda på hela sanningen.

In och läs och begrunda.

Ha en fin dag alla vänner,

Hörs när vi hörs, ses när vi ses....

Tjosan I Trosan eller i kallingen? :OP

Nu jävlar är det mindre än 3 dgr kvar tills jag börjar jobba, nu har jag blandade känslor...ena stunden vill jag jobba, nästa inte....:/
Men men på fredag när man väl kommit dit så kommer man må bra och det kommer kännas kanon :)
Det börjar med utbildning, har ju tappat en del på 2 år hemma :)
Men men...Imorgon visning igen av huset, vill så gärna bli av med det.....Håll alla tummar för det mina vänner.
Pga den där människan i Sthlm som har alla våra uppgifter & har börjat prata IGEN med min ex vänner så vi lever under en extremt stressad situation nu.....Men det förstår ALLA utom den människan och hennes make.
Dom förstår inte ens att Adam får gå ut själv längre. Hon förstår inte ens vad hon fixat  för utgångs läge för sonen och oss, är det tröghet och dumhet?? Ja absolut får jag höra när jag berättar det för folk eller som jag skrivit innan, hennes NZ fasoner som tar sej ton så hon skiter i andra helt och fullt.
Jag själv vill kalla människan barnmisshandlare som utsätter Adam för det här jävleskapet att INTE ens kunna gå ut eller röra sej fritt i sitt eget hem/gård/skola mm mm. Men det är min personliga uppfattning om människan och den kan INGEN ta ifrån mej. Och alla som jag nämt min personliga uppfattning till håller med mej, gör du?

Hörs när vi hörs, ses när vi ses.


Fest Igår :)

Med teamet jag jobbar med :) Skit kul hade vi som vanligt, det är helt underbara människor jag jobbar med :)
Var på jobbet redan kl 14 ungefär......och då gick jag runt och pratade med så många underbart goa kollegor :)
Tror inget ställe som jag jobbat på innan har ett sådant bra utbud på kollegor :)
Men det finns några nötskal också men dom behöver man ju absolut inte beblanda sej med :)

Eftermiddag kl 16:15 gick vi ner på en afterwork, gick bara på 156 kr, med 3 cider och nachos med diverse dippar, skit gott :)
Vid 18:30 tiden gick vi till En kvinnlig kollega för att fortsätta festa :) Jag vart rätt så knök på krogen redan, inte druckit på länge och bara drar i mej 3 stora cider, ganska så fort, men efter promenaden så vart jag bättre och alkoholen försvann, trots att jag drack 3 st till på 50 cl :) Men vad tusan gör det hade skit kul :)
Dansade dansbands dans....Hahahahaha ni som känner mej vet att jag INTE kan sådant i valiga fall, men men har man kollegor som då är manliga som bjuder upp så....:)Får skylla på fyllan :P

Jag gick hem från partyt och kom en bit på gatan och började prata med några killar som jobbar på banverket och dom tyckte inte jag skulle gå hem själv, utan han följde mej sista biten, en snäll människa :)

Ja det var det hela och i morse då jag gick upp kl 07:30 så mådde jag kanon bra, så härligt så :)

Hörs när vi hörs, ses när vi ses :)

Party!!!

Eller va tusan ska man kalla det när man ska på Afterwork med jobbet & sedan fortsätta upp till en kollega och festa vidare antar jag.....kommer bli trevligt efter 4 kvällar med ensam/jäktig läggning.....slår aldrig in fel, utan det kör ihop sej varje kväll då ungarna ska sova.....åtminstone vardagar, för helger är ju inte lika viktigt att få dom i säng som inför dagis i veckorna.....

Nu så ere dags för en dusch och sådant kul inför kvällen. Skål!!! :)

Hörs när vi hörs, ses när vi ses :)

Hola bandola :)

Jag sitter nu och skriver med min underbart kära laptop......Men han mår nog bättre nu, men inte helt bra....:)

Nu har man suttit och kollat Jerry Springer en stund och det är verkligen ett roande program...:)

Ja idag har inte mycket hänt om jag ska vara ärlig, däremot igår så var det halv kaos hela dagen....:)

Nästa fredag börjar jag jobba *jubla* & imorgon ska jag till jobbet vid 15 tiden, sedan ska vi på afterwork 16:15 och sedan fest på kvällen, ska ta det lungt, maken jobbar i helgen...så köper nog bara med mej 3 cider till kvällen :)

Nog om detta ska se Sjukhuset nu :)

Hörs när vi hörs, ses när vi ses :)

Min sjuka dator....:/

Min bärbara dator visade tendenser till att vara sjuk.....igår...en fläkt la av...och bilden vart skum...så igår fick han åka till data doktor så idag har han blivit väl omhändertagen....Men idag är han livrädd min data för operation tror jag....för idag är han hur piggelin som helst och får komma hem imorgon igen *jippi* :)


Sedan till något helt annat, jag har haft sms kontakt med en kille på lunar som har tjej och som jag ansett som en lunar vän. Men för 100000 ggn får jag inlägg på lunar att jag aldrig hör av mej via sms, han har sagt det både på lunar och via sms innan och jag har förklarat att det kan bero på att man kanske inte har råd eller inte hinner.....Men inget verkar ha gått in så idag skällde jag ut han via sms.....så förbannat trött att upprepa mej 10000000 ggr.

Hörs när vi hörs, ses när vi ses....:)

Vackraste som finns!!!

Tyvärr hittade jag bara ett kort på Sandra :/ Men bättre än ingenting..:) Ska leta fram mera :)
Sandra har nog tagit alla korten på sina bröder....hon är en kanon bra kamera kvinna :)
Jag är så lyckligt lottad att jag fått äran att ha 3 st så fina underverk, inget så fint som dom finns på hela jorden.

Min dotter Sandra:

265061-12


MIn son David:

265061-11

David Igen:

265061-10

Sonen Adam :

265061-9

Sonen Adam igen:

265061-8

Väljer idag...

Att lägga in lite bilder på sönerna :)

265061-7

Adam och Tomten :)


265061-6


Adam i Traktorn som kom med jord :)


265061-5

Söt Adam :)

265061-4

David tycker det är roligt att dra ut lådorna och sitta i dom....:)

Har inget spec att skriva idag, mer än att inskolning fortsätter på dagis imorgon :)

Hörs när vi hörs, ses när vi ses :)

Inskolning dagis dag 5 :)

David var själv idag också, inga problem alls, äter kanon, leker och har det skit bra. Inga tårar alls, inte ens när vi lämnar....:) Underbara barn.

Idag när David var på inskolning så hade vi sådant där skolmöte som varje enskild elev har med sina lärare med Sandra och det gick bra, hon har en del att ta igen i engelska och matte..men men ger man sej fan på något så kommer man klara det :) Och Sandra har utvecklats en massa under somaren/våren och det är roligt att skolan också ser :)

Sedan hämtade vi David ...han satt och åt det sista när vi kom så  vi störde ej.....men när han väl såg oss då log HELA ansiktet och fröken släppte ner han och han SPRANG rakt in i min famn :) Och han gosade runt mot kind och kläder och skulle även gosa med pappa då jag höll han :)
Ja så underbart :)
Och innan han går så har han börjat med nu 2 dgr i rad att ge dagis fröken en puss :)
Helt sjukt lyckat med inskolningen på dagis....:)

Hörs när vi hörs, ses när vi ses :)

Davids Nya Kläder :)

265061-5



Davids nya Höst jacka (skinn med skinn vantar till)

265061-6

Davids nya regn overall, så smidigt att slippa regn ställ på småbarn..enklare för David och dagis.


265061-7

Nya vinster stövlarna till David, han kommer behöva ett par till, men det blir senare :)

Dagis uppdatering :)

David var ju som sagt själv på dagis idag, jag skrev fel tid i förra inlägget från i morse 9-10:30 var han HELT själv på dagis idag....han hade inte ens tid att säga Hej Då då  vi skulle gå......:) Finns ju så mycket kul där...*ler*
Så underbart att det fungerat på 2 dagar och på den 3:e får han vara där ensam....så jäkla underbart....:) Vet inte hur jag ska utrycka mej för det är så skönt, han är ju så mammig så jag trodde aldrig det skulle fungera :)
Men det är underbart då man har fel :) Ang en sådan sak.
Bara att konstatera att man har ett oerhört tryggt barn som litar på andra vuxna och en kavat kille som tar för sej :)
När vi kom och hämtade honom så hade han promenerat med dagis i parken och David som är så van att gå gick och rulltade med fröken i handen, han är så oerhört söt :) Han hade gått hela vägen. Mina barn har tidigt få börja gå.....Men vagn finns alltid med ifall dom inte skulle orka gå :)
Och när han fick se mamma & pappa så släpte han frökens hand fort och började skratta och små springa :) Så underbart och obetalbart att se :)
Kanske känner han hur trygg vi är med personalen pga att Adam gick ju där innan han började skolan :)

jaja nu ska Top Model ses, ska bli kul att se puckade tjejjer som bara har ett yttre och när dom öppnar käfften så kommer det bara skit.....Hehe nu är inte ALLA sådana, men det ska finnas med en del sådana under castingen :)
Härligt att få sej ett gott skratt på andras bekostnad och allra helst tjejer som tror att utseendet är allt....och inte har en insida eller iq....:)

Hörs när vi hörs, ses när vi ses.

Så lyckligt lottad :)

Att inskolningen fungerat perfekt, David har vart på dagis 2 dgr denna veckan för första ggn någonsin...:)
Han är så trygg och säker min lille gubbe så han bara går rakt in och struntar i Per och mej...så idag 3:e dagen ska vi lämna han där ensam i 2 timmar :) Mellan 9-11.
Dagis personalen tycker han är så trygg och det gör mycket + att lille herrn har syskon och alltid hängt med med alla människor vi träffar.......han lixom har alltid bara funnits där och aldrig vart spec undan dragen eller något sådant....vid 2 veckors ålder var han på öppnaförskolan för 1:a ggn och fick tidigt lära sej att lita på andra vuxna som finns på sådana ställen. När han var 3 dagar så var vi uppe på jobbet och visade upp honom & så har det vart för han sedan han föddes :) Barn ska vara med och kunna känna sej säkra med andra vuxna :) Idag är jag nog mer nervös än vad David ens kommer att vara, för han struntar totalt i oss på dagis, finns ju så mycket kuliga saker :)
Han kommer bli som Adam och mej Rak fram, alltid ärlig, aldrig skämmas för sej och vara spillevinken i livet....:)

Ja nu till tråkiga saker....Camilla en vän på nätet svarade på ett Lajv som en tjej skickade ut för några dagar sedan....
Och det visade sej vara en person jag sade upp kontakten med för ca 1 år sedan, kanske längre tillbaka....Ja ni som känner mej vet att jag rensat ut sk människor ut ur mitt liv under ca 1 år tillbaka.....Har lärt mej saker ang människor som gör att jag dumpar vissa....pga oärlighet, kan inte ta sanning , snackar skit om sina vänner/släkt eller vem det nu kan vara och sådant undanber jag mej.
Hur som helst så efter att Camilla kommenterat detta lajvet från den människan så får Camilla mail av den tjejen som då tydligen sett att Camilla och jag har bra kontakt och är en mycket god vän till mej.
Då vill hon inte prata med Camilla och anser att VI är bråkmakare mm mm, jag sitter och bara skakar på huvudet...hmmmm 1 år sedan sade jag upp kontakten med henne pga att hon snackade så mycket skit om sin svägerska och jag tog det till slut sedan med svägerskan....för jag vart så förbannat trött på snacket och då är man bråkmakare? :)
Hur som haver så har jag kontaktat Lunar säkerhet pga den här tjejen som sitter och snackar skit om mej i mail till Camilla. 
Jag vill inte bli inblandad i någon skit eller vara indragen i något skit .....och stackars Camilla som inte ens visste att jag ens känt den här människan och får då en massa påhopp att pga mej (vickanen) så vill inte den andra tjejen prata med henne??? Helt jävla sjukt.....men men Som jag skrivit innan Camilla, ibland skäms man åt folks vägnar för dom har inte vett att göra det själva....och jag hoppas Lunar skickar en varning till den här tjejjen så hon INTE gör om detta med någon annan...
Jag beklagar folks uppförande och deras sjukhet och osunda leverne eller vad fan man ska kalla det, men tyvärr ALLA ni som läser, inget förvånar mej längre då det gäller människan....En del har så lite liv så  det är synd om dom.
Men ni alla vänner som känner mej vet vem jag är/tar ej för den jag är och jag med er och vänskap för mej är omvärderat idag imot för något åt sedan. Har lärt mej att kunna säga Nej och välja bort folk som är osunda och har fel värderingar till skillnad mot mitt eget liv. Men för den skull så kan man bara lämna varandra och gå vidare och leta nya vänner, jag menar man behöver ju inte bli osams för det utan bara inse fakta :)

Ja nu ska jag snart göra mej i ordning, dags för 1:a lämning med David på dagis idag :) *Nervöst* :)

Söndag.

Ja idag är det söndag....Igår var vi och hälsade på en vän som flyttat till en annan stad, så fin lägenhet han har fått...han och hans son....Medans vi var där så bajsade David ner sej.....& jag som trodde maginfluensan var över...men men han är helt jävla kass i magen och sönder frätt i baken....så synd om han....

Idag då..så skulle det påbörjats i trädgården men det kommer jag att få göra om kvällarna då barnen sover för det vart inte idag på dagen.

MIna vecko dagar denna veckan:

kl 6 : Jag går upp och gör mej i ordning.
kl: 06:30 Väcka båda små barnen....frukost, påklädning hyigen, ja allt som hör morgonen till.
kl 07:30 Ta på båda barnen för att gå och lämna Adam på skolan. Sedan hem en timma ungefär och se om David vill ha nogåt lätt att äta, tex frukt.
kl 9 : Börja ta på David kläder igen för att gå till inskolningen på dagis.
kl 10:30 : Hem från Inskolningen och göra Lunch, plocka undan, hinna leka en stund med David.
kl 12:30 : Ta på oss igen för att Hämta Adam i skolan....sedan hem igen.
kl 13:15 : Försöka vara hemma då och lägga David
kl 13:30 : Börja med mellanmål åt Adam.
kl 14:00 : försöka sitta lite med Adam, umgås  kanske spela lite spel
kl 14:30 - 16:00: Väcka David och ge honom mellanmål, börja med middag. Köra igång diskmaskin, tvättmaskin...plocka undan och försöka hinna leka med barnen....
kl 16:00 : Käka middag med alla barnen....
kl 17:00 : In med ungarna i badet och hygien ska skötas.
kl 18:00 : Kvällsmat......
kl 19-22 : Försöka få barnen att sova.....
kl 22-24 hålla på i trädgården....för att hinna klart till visning den 23:e.
kl 01:00 : Blir det läggdags för mej....

Sedan upp kl 06 igen...dagen efter...+ att jag har andra möten denna veckan som också  ska in i planeringen....hur det nu ska hinnas....

Så här är  det när man i stort sett lever ensam....och får göra saker själv.
Men klagar gör jag absolut inte....Men frågan är hur länge man orkar...Men ska nog orka denna veckan i varje fall :)

Hörs när vi hörs, ses när vi ses.....

Inte alls förvånad :/

http://www.expressen.se/nyheter/1.831394/nu-ar-bada-misstankta

Eftersom det INTE hittats några bevis på att någon tagit barnet så har jag LÄNGE misstänkt att det vart så här som dom nu misstänker och tyvärr är det grotestkt om fallet är så....men inte förvånande eftersom samhället är så sjukt....:/

Ingenting förvånar mej länger om jag ska vara ärlig, jag tror människor kan gå hur långt som helst för att få sin vilja/göra som dom vill för egen vinnings skull......

Om det nu är så att föräldrarna drogat sitt barn i detta fallet så UNDRAR jag hur fan man kan göra så mot sitt eget barn. Helt jävla sjukt om det stämmer...men som sagt ingen förvånar...mig längre i hur jävla sjuka människor är.

Som sagt Galningar finns det MASSOR av! :P

Nje, Hörs när vi hörs, ses när vi ses.

Fredags eftermiddag :)

Kom hem efter en underbar promenad i det underbara vädret som visar sej ute nu :)

Fick då ett mail av en vän som vart inne på en hemsida , alltså hon som bor i sthlm och som tydligen sitter och berättar sin erfarenhet av galningar eller dylikt, har inte ens orkat engagera mej att gå in och kika...för jag bryr mej inte. Men ibland måste jag kommentera som det här då jag fick skickat till mej idag.

Är man inte själv ganska galen om man sitter och snackar skit om folk ena stunden om folk som har god kontakt med en människa som knivskurit en gravid kvinna i magen i vecka 31, hon tyckte dom var total skit!
Men efter att jag sagt upp kontakten med henne så började dom duga, hon som mamma till 1 barn väljer att ha kontakt med folk som tycker det är OK att gå och knivhugga folk hur som helst pga att man inte vill bli pappa.

Men jag fick hjälp att minnas en sak idag från ganska lång tid tillbaka, då denna tjejen och jag också var osams då VALDE hon också att prata med dessa människor, sedan vart hon och jag sams och då var tydligen inte dom pratanndes mera utan då var dom skit igen.
Men helt ärligt så tror jag det är som en f.d vän i Västervik sa från början, dom har nog haft kontakt hela tiden.

Men räkna med att det är bebis nivå, är jag osams med dej så pratar jag med dom, är vi sams så pratar jag inte med dom....helt sjukt och en galnings verk.

hehehe roligt att se att beteendet kommer tillbaka på den människan Är man inte själv lite galen när man beter sej så? Innan man dömer andra (som den här människan har lätt att göra) så ska man rannsaka sej själv!

hehehe hon trodde säkerligen INTE jag skulle minnas 1:a tjaffset vi hade och hur hon då på EN gång började prata med dessa människor och NU upprepar det sej igen, fint normalt mönster va? NOT som alla säger....:)

kanske var det sej själv den här tjejjen menade när hon skrev om galningar? för beter man sej så här då är man galen, enligt mej :)

Hörs när vi hörs, ses när vi ses :)

Glöm inte komentera mina vänner :)

Fredag :)

Vilken natt, en massa spya från barn.....men men sånt e  livet :)

Nu sitter man här och denna veckan har bara sprungit iväg så där bara. Ni i helgen behöver vi bli klara i trädgården..tyvärr för snart har vi ju visning på huset...Hoppas verkligen någon vill slå till och ta det....så vi kommer här ifrån där vi nu inte känner oss trygga pga 1 person i sthlm som sitter på alla våra uppgifter.
Men men en dag kommer vi kunna leva igen utan att denna människan vet vart vi finns eller något :) Ska bli skönt den dagen :)

Jaja idag är inget spec planerat ska bara ta det lungt och slappa....sedan är det ju som sagt trädgården i helgen :)

Nu ska jag ringa några viktiga samtal hmmmm minns knappt var det var men men hjärnan vaknar säkert till liv igen när jag skrivit detta :)

Hörs när vi hörs, ses när vi ses :)

Tjohopp :)

Idag  har vart ganska lungt......minsta sonen har haft första besök från dagis idag och det gick kanon att möta fröken här hemma, David han tyr sej till vem som helst. Han är så trygg och säker i sej själv och det är förbaskat skönt....
Däremot så började han må dåligt idag, han kräktes en gång....och sedan har han käkat dåligt idag....hoppas det ger med sej...tills imorgon eller att ingen annan får det......för är det maginfluensa skit så ere inget kul....:/

Jaja nu ska jag ta hand om mina tradera auktioner som är slut och skicka ut vinnar mail.

Hörs när vi hörs, ses när vi ses.

Onsdag :)

Är eller var det idag, för nu är ju dagen snart över.....:) Går så fort så :)
Var och hämta sonen på skolan idag också, han ville absolut inte med hem *skrattar* Och i morse ville han inte ens gå till skolan, pga att han ville vara hemma...han var skit trött :)

Idag på eftermiddagen ringde min mobil också, det var Davids dagis som ringde i och med att vi lever skyddad och allt sånt strul så tar det flera veckor ibland innan vi får våran post....så dom ringde och berättade att dagis fröken kommer hem till oss imorgon kl 10.....kanon framförhållning, not, men varför haka upp sej på det? :)

Just nu håller jag på att rannsaka alla mina gamla vänner och även sådana jag haft ett tag....har lärt mej en massa på sista tiden ang vänskap och jag har kommit fram till att det finns flera st nya vänner och nyare som jag känner så mycket gott för som får MEJ att må bra och JAG dom, hoppas jag :)

Jag kommer fortsätta rensa sk vänner efterhand om det skulle behövas, kontakter som man mår dåligt av ska man inte ha eller som gör en illa på ett eller annat sätt.

Jag har blivit så mycket starkare i det, att kunna säga ifrån och se vad som får mej att må skit, den egenskapen borde alla människor ha......jag har fått bygga upp den sista tiden pga svek från f.d vänner. Man lär sej så länge man lever :)

Ja då ska vi ta Lunarstorm....jag pratar med så många underbara människor där och vad jag förstått så verkar det vara krig åt alla olika håll, jag har BETT om att INTE bli inblandad och Kommer fortätta med det, för jag vill absolut inte hamna mitt i något skit pga att jag pratar med den eller den andre......= Jag diskuterar inte skitsnack med någon ang  bråket som är, jag vet inte ens va fan det handlar om, mer än att alla verkar prata skit om alla.....eller vad man ska kalla det.....Jag hoppas Innerligt att det löser sej för er inblandadee så NI kan vara PÅ Lunar igen för att ha roligt :)

Nu ska det sovas tidigt här ikväll igen, sonen vaknar ju kl 6 nu för tiden så man vill ju vara utvilad på morgonen :)

Hörs när vi hörs, ses då vi ses....

Idag....:)

Är man lite halvseg efter en dag med massa kul igår :) Fram till kl 12:30 så slappade jag och David här hemma, sedan gick vi och hämtade Adam för att vid 13 vara på öppnaförskolan....David har utvecklats så mycket på så liten tid, han pratar med allt och alla, jag behöver absolut inte vara i närheten  (samma rum) eftersom han tyr sej till alla....kan ju vara både för och nackdelar med det, men jag är hel nöjd att han inte är ett barn som gallskriker så fort det kommer någon ny vuxen :)

Vi var på Öppnis till kl 15:15 ca, sedan gick vi till Barnmott och hämtade ett brev till Sandra och efter det så beställde vi insulin till Sandra som tyvärr va slut och  som Per skulle åkt in och hämtat nu på förmiddagen, men skit samma tar det imorgon bitti :) Men så dåligt minne man har :)

Vi kom hem till 15:40 tiden, då fick David lägga sej en stund och vi andra gjorde inte så mycket...iofs Per jobba....så vid 17:00 tiden gick vi till stan för att kika och möta Per vid 18 då han sluta, eftersom vi skulle åka till en affär ca 40 min från oss eftersom dom hade vinter overaller för 199 kronor, köpte  2 st till Adam och en till David, kommer lägga in dom här senare...

Köpte på en marknad i stan för ett tag sedan en sådan skit tuff skinn jacka till David med vantar också....kommer lägga in bilder på det snart också...ska bara ta kort på dom. Har även hittat en skit bra regn overall till David så han slipper  regnställ, bara drygt med sådana på små barn.

Idag då....Jo idag ska jag ringa Cissi och se ......jag skulle nog hjälpa henne med en sak i morgon förmiddag och hon mej med en sak...bra när man kan dra nytta av sina vänner och ge nytta tillbaka...hennes son är några månader äldre än David :)

Jag har sorterat bland mina vänner rensat ut dom som inte gett mej någonting eller på andra sätt är dåliga för mej. Jag har börjat tänka mera på mej själv och vågar nu mera säga ifrån och är INTE längre rädd för vad folk ska tycka om mej, det skiter jag föga i, antingen gillas man mej, eller så gör man inte, sådant e livet, dessamma gäller nog dej med mej. Mera Egotripp och mera självförståelese och själv lära om sej själv! I 1:a hand ska man ta hand om sej själv, annars har man inte ens ork att hjälpa andra! :)

I Oktober ska jag på SPA en hel helg och jag ska flyga till spat :) Så det är en bit från mej kan man ju säga :) Kommer dit på fredag åker hem på söndag det är kristna vänner som har detta Spat och jag är evigt tacksam att jag fått den förmånen och hela helgen inkl mat kostar BARA 600 kronor + flyg 900 kronor, det är billigare att flyga än att åka tåg....Tur för mej, för tåg resan tog så mycket längre tid :)

Nu ska jag slappa en stund framför Montell show, för snart hinner man ju inte följa sådant eftersom man ska jobba :)

Hörs när vi hörs, syns när vi syns :)

Tror inte...

Mina ögon, idag skrev den här tjejen i min blogg...kommentar alltså, hon tycker jag lägger ner för mycket tid och energi på detta, hur fan kan man lägga ner för mycket tid och energi på att ens SON ska vara säker???  ALL TID som behövs för min sons säkerhet kommer HAN att få hur mycket TID det än ska ta! Själv ska den här tjejjen vara mamma??? Trodde en annan mamma skulle förstå att man GÖR allt för sitt barns säkerhet, men ikke, tydligen.
Människan har inte ens förstått att det handlar om sonens säkerhet, kan inte vara tydligare än så här.
Mina barn kommer ALLTID i 1:a rummet för mej likaså deras säkerhet!

Sedan vill jag INTE ha mera INLÄGG av dej, du har BETT mej låta ER vara, LÅT DÅ MEJ VARA! Enkelt va? eller kan man förklara det tydligare...?

Uppdatering om livet då :)

Tjosan :)

Vad har hänt i mitt liv sedan senaste då...bra fråga :) Per går på jobb efter 4 veckors semester idag..sonen och dottern ska till skolan, David och jag blir ensamna hemma till kl 13 ungefär....tusan den 28 september börjar jag jobba också :)
Skönt att komma tillbaka till jobbet, helt klart, underbart att man har ett jobb att gå tillbaka till, inte många som har.

Ni alla som mejlat hur det gått med den här f.d vännen i sthlm som sitter på ALLA våra uppgifter, hemnr, hemadress, ja allt.....som rör vårat boeende. Har mejlat mej efter att jag pratat och smsat med hennes man, men hon anser sej göra rätt och ska fortsätta ha kontakt med dessa människor. Helt sjukt, människor HON förtalat som bara den men nu när jag sagt ifrån att vara hennes vän då duger dom *skrattar* Så betedde man sej på dagis ungefär.

Hon skrev också att hon inte hade något att dölja för polisen så dom var välkomna att höra av sej *skrattar* Hur FUNKAR en änniska som frivilligt vill bli involverad i en polisutredning?? Det ser ju jätte fint ut i framtiden när mansöker jobb där papper på belasning te.x behövs :) Ska man skratta eller gråta så väljer man det enklaste att skratta, för den personen får mej inte att spilla några tårar, har vart så mycket lögner från dennes sida och jag kommer att visa mailen här i min blogg, men måste ta bort alla namn som står först :) För dom som INTE var smarta nog att veta så får man inte skriva ut namn eller dylikt på personer utan deras vetskap/förfrågning.

Det mest jäkliga är att en f.d vän från Västervik varnade mej för detta för ca 6 månader sedan, kanske längre tillbaka, hon sa till och med, är du säker på att dom inte haft kontakt under eran tid också.....och vad hon skulle ha rätt.....hon förstod redan då att dom hade kontakt då vänskapen avslutades...mellan hon i Sthlm och mej...jag sa upp vänskapen pga lögner och NZ fasoner från dennes sida. Sådant kan jag vara utan.

Men att sträva efter som jag skrev innan att var med i en polisutredning säger mycket om en människa.....:)

Jaja ha en bra dag mina vänner så kommer mina och hennes mail publiceras här :)

Ha en bra Måndag :)

RSS 2.0