Vilket...

Underbart väder vi har, så jäddra varmt och skönt, men känns som denna sommar värme kommit lite för tidigt, men nu ska jag inte klaga. Utan passa på att njuta :)

Idag har vi varit på stan och sprungit i värmen och det märks att barnen blir så mycket tröttare i värmen :)

Nu sover David middag och sedan ska det ut på promenad igen.....härligt för Maya att komma ut :)

Men nu ska slappas en stund :)

Men du:
Hörs när vi hörs, ses när vi ses.

Wow....

vilken dag.....efter att ha vart på samtal med sjukkassan mf.l så gick Sandra och jag på stan....och bara handlade lös lite....David inhandlades kläder för 600 kr, behövligt, alla hans byxor börjar bli för korta :)

Hämtade ungarna kl 14, käkade glass eller dom gjorde och jag fick Davids glass som vart kvar....:)

Sedan var vi ute och hoppade studsmatta eller barnanen hoppade.....och jag var passiv....:P
Fikade, men ingen av dom var direkt sugen.....men när middag ska vankas så kom jag på att jag glömt ta upp mat.....smart man e va?
Snabbt beställa pizza från våra vänner som har hemkörning så var middag klar...innan middag badade barnen :)

inne på 3 maskinen tvättning också :)

När man vart klar med läggning så ska det plockas upp efter ungarna och det gjordes....allt klart trodde jag och hoppades på att få sitta en stund i soffan....men nada.....Maya min underbara Maya, hade vänt ut och in på sin korg....huuuuuuu vad det såg ut på vardagsrums golvet....:)
Bara att börja städa efter minsta barnet också, jag plockar i korg....Maya plockar ut ur korgen.....heheh söt hund....:)

Men nu ska det vilas och ha det skönt till Sandra och jag ska ut och gå ikväll.

Men du:
Hörs när vi hörs, ses när vi ses.

Halloj :)

Idag var det jobbiga mötet över med sjukkassa,läkare och jobb...trodde det skulle vara värre än det var, men men....tack & lov så hade jag mina doktorer vid min sida som stöttade mej...och berättade vad dom tyckte/tänkte om min framtid.....underbart när man öppnat sej så för människor som har tystnadsplikt och vet allt om en..och man vet att det stannar hos den personen....och man vet att personen verkligen har lystnat också....:)

Jaja men sjukersättning kommer jag att få...som lite pension...fast jag kan börja jobba om några år igen ifall läget ändras.....:)
Skönt att det inte är defernitivt, utan en möjlighet för mej nu som kan komma ändras om 1-3 år.

Hoppas ni alla vänner har det gott.

Men du:
Hörs när vi hörs, ses när vi ses.

Jag vill tacka goda vänner till mej.

Patrik och Veronika för erat tålamod och förståelse för hur man reagerar då lögner sprids som en löp eld och hur trött man blir, Tack och Tack för att NI vet vem jag ÄR och vad jag står för. :)

Jag är så tacksam som har sådana vänner omkring mej som tar EN för den man är med sina fel och brister.

Nu läggs detta bakom mej och jag kommer skaka av mej allt dåligt och bara tänka på mej själv och familjen och våra fina vänner.

Tack alla andra underbara vänner som funnits för mej under tiden jag upplevt mycket jobbig. 

Idag ska jag på läkarbesök med sjukkassan och jobbet, rehab samtal heter det visst :)
Första ggn någonsin som detta sker för min del, så ännu en ny erfarenhet för mej, har vart en del sådana nu denna veckan :)

Och sedan ska man passa på att njuta av den vackra solen och dess värme idag :)

Kram alla goa vänner som finns för mej och Alltid ställer upp för mej  :)

Men du:
Hörs när vi hörs, ses när vi ses.

Ärlighet?

Är det så illa att man ska behöva säga upp bekantskapen med människor pga att folk sprider lögner och skit snack....jag förstår inte att folk inte har mera att göra i livet än att förtala andra.....helt sjukt...
Varför inte behandla andra som man själv vill bli behandlad.....idag har jag till och med skrikit i telefonen pga att jag är så trött på skit snack....det finns en gräns då man inte orkar mera och ord tar slut....

Men en sak är jag så jävla stolt med som vanligt:

Jag går alltid med rak rygg och ljuger aldrig och viker mej inte för andra människor på det sättet.
Däremot säger jag ifrån när det går för långt!

Jag hoppas så innerligt att en dag kommer människor vakna upp och inse saker och ting, jag säger bara en sak :

Människor kan ljuga om precis vad som, men en dag springer sanningen ikapp dom och då får dom ta konsikvenserna ang sitt handlande.

Tur man har sina barn, sin underbara hund Maya som tar all min tid....Maya med hundkurs, det roligaste jag någonsin gjort och barnen med alla dessa problem och roligheter som ett barn tillför :)

Jag ska inte klaga över mitt liv, jag är stolt över mej själv och den jag är och det är huvudsaken :)

Tack Åsa för ditt fina inlägg i gästboken, hör av mej någon dag, nyfis på hur ditt nya jobb och vardagslivet fungerar :) *kram*


Tack ni andra långväga vänner som jag känt i många år och som vet vem jag är och vad jag står för, Ärlighet.

Tack för att NI finns för mej.




Men du:
Hörs när vi hörs, ses när vi ses.

Inatt...

Blir det inte mycket sömn....tyvärr.....men men hoppas man somnar imorgon eller något på dagen så man orkar med barnen då dom kommer hem, dom har vart så lidande ändå idag av att jag vart så ledsen.

Vårat liv kommer nu se ut så här tills vi får huset sålt......:
Människor vi umgåtts med i denna staden kommer vi inte umgås med mera..pga att det snackas på tok för mycket skit och lögner, därför har vi valt att utesluta alla, för man orkar inte vara involverad i sådant skit, då folk inte kan vara oärliga.
Vi kommer enbart vara för oss själva, inte umgås med någon.....hoppas tiden går fort tills vi blir av med huset.....

Nu menar jag inte att dessa människor vi umgåtts med har snackat en mass skit eller ljugit, utan dom känner andra som hållt i detta och nu får man hoppas att skiter slutar eller något.

Blir lika illa berörd varje gång folk beter sej illa, folk har ringt hit idag.....har fått luren slängd i örat minst 4 ggr idag....och man har blivit kallad saker i vissa samtal och detta ska vara vuxna människor?

Inte undra på att man inte orkar umgås med människor längre...eller öppna sej för människor....

Nu har man åter igen fått en livs erfarenhet och en till ska man få då vi ska leva utan människor att umgås med...kommer bli jobbigt, men är säker på att det kommer lyckas...tillsammans i en familj klarar man allt, bara kärleken finns.

Vissa vänner kommer man sakna en massa, men men.....

Men du:
Hörs när vi hörs, ses när vi ses.

Kan inget...

Annat säga än att man inte vågar prata med någon snart........det hittas på saker som man absolut inte sagt och hålls på....jag har ikväll valt att avsluta vänskaper som jag tyckt om, men jag klarar inte mera lögner som vart och som i framtiden kommer fortsättas att spridas....det finns en gräns i vad man orkar med......tur man har sina långväga vänner som vet vem man är och vad man står för......hoppas så innerligt att vårat hus blir sålt snarast så vi kan flytta, denna staden är ren pest och pina......helt ärligt och från hjärtat.......Jag orkar inga mera lögner och skit snack.
Vill inte mera, har tappat lusten till allting....tur man kan vända sej om och kika på sina barn så man minns varför man håller ihop sej själv......

Ingen rolig blogg idag, har inte ork för det......fan om folk kunde använda sej av en sak och det är Ärlighet.....Men det verkar inte folk veta vad det är idag......tyvärr.

Men du:
Hörs när vi hörs, ses när vi ses.


Ohhhh...

Idag är man ny friserad och slingor gjorda, underbart faktiskt....skönt med kortare hår.....jag har lärt mej trivas i kort hår sedan jag valde att klippa av mej pga från början en tumör...

Men känns så skönt när man trivs med sej själv :)

Hittade denna länken  på Aftonbladet,  var tvungen att sätta in den här.....att det verkligen händer...men bra att ett förbjudet ämne kommit upp till ytan:

http://www.aftonbladet.se/webbtv/livsstil/halsa/article2516422.ab



Men du:
Hörs när vi hörs, ses när vi ses.


Mors dag!

Hoppas NI alla mammor som läser har haft en fin Morsdag. Berätta vad ni fick för fint? Läste om en mamma på Lunar som fått frukost på sängen, inte illa.

Vad har jag själv fått? Ett kanon fint kort från Adam som han gjort i skolan, kanon fint....så tacksam för det och det värmde verkligen en massa!

Det är vad jag fick och förvänta mej inte heller eg något alls om jag ska vara ärlig, är så här i denna familjen.

Men Adams hand gjorda present, den kommer jag leva på länge.

Men du:
Hörs när vi hörs, ses när vi ses. 



Nu är det så här :)

Sedan drygt en vecka så är jag ute och går 3-4 ggr/dag, ett måste känner jag för att göra av med energi :)
Man blir så mycket klarare i skallen efter en prommis :)

Helt underbart :)

Är ute 2 ggr efter 20:00 på kvällen, en snabb gångs prommis på ca en timma med Sandra, sedan en timmas prommis med Maya och Sandra, men den går desto saktare men ändå skönt med en extra prommis :)

All cola är bortagen och utbytt mot soda stream vatten med smak och bubblor, helt underbart gott och nyttigt.

2 mål äter jag enbart nu också, frukost och middag och dess emellan enbart frukter :)

Inte illa pinkat för mej, gör det absolut inte för att gå ner i vikt utan för att må bra och går man ner samtidigt så är det ju ett plus :)

Men du:
Hörs när vi hörs, ses när vi ses.

Idag.....:)

Har det påbörjats lite städning hära :) Plockat upp från golvet i barnens rum så sedan ska det dammsugas och dammas en del och även torkas golv, märks att man har vovve nu pga golven blir så mycket smutsigare men ändå renare på smulor :)

Allt går bra med Maya, visst är det jobbigt med bebis igen, men hon sover hela nätterna i sin bur, från kl 22-23 till 7-8 på morgonen, så inte ska man klaga.

Gör knappt inte inne alls, men det underlättar ju då man bor i hus, kanske gjort inne 20 ggr på 4 veckor......inget att klaga på :)

Hon är absolut min hund pga att jag är den som går hemma och David är hennes, den hon beskyddar trots att hon inte ens behöver, har han vart borta en stund så luktar hon igenom honom så det luktar David och står rätt till :)

En underbar hund med andra ord :)

Dagarna springer på som bara den, har hänt en massa och vänner jag känner har fart oerhört illa...Men nu har dom fått egen lägenhet och det är jag så glad och tacksam över.


Men du:
Hörs när vi hörs, ses när vi ses!



David 2 år idag och nyduschad och kammad av Syrran :)

Underbara bilder Sandra tog på  David 2 år idag :)
Han är för underbar, iofs är alla mina barn det så det så!

Tack snälla Sandra och va duktig du är på att ta kort som vanligt :)

265061-111


265061-109


265061-108


265061-113

Grabbarna bus :)

Det här var det första grabbarna gjorde imorse :) 

David fick sina 2 års presenter och tyckte livet var underbart kul :)

Sätter bara in bilderna här på Adam och David i Hoppborgen :)

Grattis David på Din dag Idag :)

265061-107

Lyckliga Barn detta :)

265061-106

Davids 2 års presenter :)

Davids 1 års presenter :)




Detta var delar av det David fick idag som 2 års present :)
Fattas några småbilar, och andra leksaker han också fick, men detta var det största och det han troligtvis uppskattade mest av det han fick av mamma och pappa :)


Davids 1 års presenter :)


David.

Kan man undra, på onsdag fyller minstingen 2 hela år....då är det 14 Maj :)
2 underbara år, men samtidigt med sorg och en massa roligheter :)

Jag är så tacksam att jag har så fina barn och att vi har det så bra. :)

Men nu ska här sovas, har vart en intensiv men givande dag idag :)

Men du:
Hörs när vi hörs, ses när vi ses.

Maya min Maya min lilla Pyraya :)

Bits som en jag vet inte vad :) Men, men vad ska man göra när det kliar i tänderna säger Maya.....

Maya är som resten av barnen i familjen väldigt mammig och David.......hon och David lekte ca 20 min ute igår....David pratar och gör saker, Maya ligger under en bänk och försöker bita (BUSA) honom och då blir David på snart 2 år kanon arg och säger ifrån, och våran lilla Dam lyssnar......på honom och lägger ner, snacka om att leka på lika villkor....
Ikväll tror jag hon sakna David....var på väg in i hans rum och skulle säkert väcka han för nu tyckte Maya att det skulle busas :)
Adam har hon svårare med, vilket jag kan förstå...han är så mycket mera framåt och låter henne aldrig vara så hon tröttnar....på honom tyvärr.....men hon älskar hela sin flock och skulle det en dag hända att hon skulle försvara oss så kommer hon göra det :)

Och idag har jag anmält mej och Maya till valpkurs :) Ska bli såååååå spännande att gå en sådan med henne och sedan få intryck och kunna lära henne gå te.x lös, för jag vill kunna åka ut i skogen och släppa henne och ha henne släppt här hemma på tomten så obehöriga ej går in.......

Vi har ju också en resa framför oss, ska bli så jäkla spännande med allt :)
Nya kliv och lärdomar i livet :)

Livet ska nu levas fullt ut och Tack mina nya vänner som vart ett stort stöd och jag hoppas Vi är det till Er.


Kram alla goa vänner jag har, glöm inte bort att det finns alltid någon som älskar en, vare sej man tror det eller inte :)

Men du:
Ses när vi ses, hörs när vi hörs.




p.s Maya är den lilla hunden, den större valpen är en väns valp :)


image103



Våran lilla donna :)

image101image102


Våran Maya som det lär komma mera bilder på, har bara inte haft tid förrns nu att sätta in mera bilder på henne :)

Såååååå underbart fin är hon :)

Att man kan njuta så mycket av en liten fin krabat :)


Men du:
Hörs när vi hörs, ses när vi ses.

RSS 2.0