Vilken Kille...

avslöjar i morgon eller senare idag vad det handlar om....låg dubbelvikt och skrattade :)

Men Du:
Hörs när vi hörs, ses när vi ses.

Städtagen Adam :) Hjälper mamma i massor :) + David som käkar :)

image93image90image91image92
image85

För er som undrar så är Adam alltid klädd i enbart kallingar hemma, han trivs så supert i det tydligen....försöker när det vankas besök att slita på sej ett par shorts :) Helt underbart e han vårat busknippe :)

image86image87image88

Bättre sent än aldrig.....Med Nyårs bilderna :) Våran tacos som intogs och godis kistan :)

image78image79image80image81image82image83image84

Tycker så synd om vissa människor.

Om jag ska vara helt ärlig.

J ag kan tycka att vissa människor ser sämre ut än andra pga deras sätt att vara, en människas sätt  att vara anser jag göra hela utseendet på en människa, en person kan vara hur snygg som bara den och sedan bete sej hur som helst, förtala andra människor, allmänt störig eller ja ni förstår ganska iq befriad och nerlåtande mot andra på alla sätt och anse sej bäst i världen.
För mej kommer skönhet inifrån, ingen annanstans ifrån. Hjärtat säger allt om en människa. En människa med hjärta av Guld kan vara hur ful som helst utseende mässigt, men bli hur vacker som helst pga sitt sätt att vara, jag hoppas ni förstår hur jag menar, utan att någon tar illa upp.

Det finns människor som beter sej illa som bara den, ta dom som snackar och gör sej till åtlöje av överviktiga människor, då tänker jag gå till mej själv, Jag skiter totalt i om någon bryr sej eller  har problem med min vikt, men jag är ganska stark i mej själv så jag bryr mej inte, jag vet vem jag är och vad jag står för och har god själv distans till mej själv, jag bjuder på mej själv, gör jag bort mej inför andra så garvar jag och bjuder på det till 100% :) Vi är alla människor vi är inte fullkomliga och kommer aldrig att bli, men för den skull får man inte göra andra illa eller begå brott mot andra människor.
LIkaså finns det människor som gör till åtlöje ang smala, handikappade mm mm ja det finns mycket att dra.
Kan dra min egen övervikt där, likaså kanske som är smal som har samma problem fast åt andra hållet.
Efter dådet med Adams födelse så fick jag börja käka antintipressiv medicin och det GÅR man upp i vikt av och jag ska börja ny kur nu mot min Post Traumatiska stress pga att jag har fått tillbaka symtom pga orsaker i livet som får mej stressad.
Får man en sådan sjukdom i ett överfall som jag fick så är det någon som ALLTID ligger latent, men jag ska ändå vara glad för jag klarar mej utan medicin emellanåt, inte illa det, för det gör inte alla.

Jag tycker att INNAN människor gör andra Människor illa så ska man se till hela bakgrunden och hur den här människan har det och kanske får medicin/mår skit eller va tusan det nu kan vara för handikapp som personen har.

Jag har under flera år sett hjärtlösa människor och ser dom ännu idag och fler blir dom eftersom världen blir hårdare och kallare.

En sak har jag sagt till min psykolog som jag verkligen Aldrig inträffar: Den dagen jag är utan empati så får ni göra er av med mej. Men den dagen vet jag att den aldrig kommer, mitt hjärta brinner för människor som är offer/mår skit eller vad det nu kan vara. Men absolut inte för människor som begår brott mm mm för att göra andra människor illa. Dom har jag ingen empati för, Som människa har man ALLTID ett val i livet och begår man brott mm mm då förtjänar man  människor med hjärtan som ställer upp, har man förstört flera familjer, som denna mannen gjorde där jag var på rättegång förra veckan, 2 familjer förstörde han kanske 3 familjer...med sin egen. En sådan människa kommer få stå till svars för sitt handlanden en dag, det gäller alla gärningsmen...Precis Alla.

 Och en sak till som ligger mej varmt om hjärtat är:
Vänner väljer man med omsorg, något som är obetalbart!  Släkt föds man in i, men som sagt vännerna har man fått  gåvan att få välja själv :)

Jag har så underbara vänner både som bor nära och som bor nära och längre bort och flera har jag valt bort på vägen i mitt liv, eftersom jag efter 2002 insett hur mycket/vad man kan ge varandra och ska ha varandra till. :) Att jag valt bort människor beror helt enkelt på deras beteende och falskhet, en vän för mej står för Förtroende, ärlighet. NU pratar jag inte om bekanta utan om Vänner.

Carola Häggqvist Sanna Vänner är en bra låt som allt det står för.

Tyvärr är min dator inne på lagning så  det kommer tyvärrr ej några bilder på ett tag ca 3-4 veckor är jag helt utan dator. Så ni vet mina vänner.

Tunga ämnen idag, men roligt att skriva om, är det nu en massa stavfel så är det pga att datorn jag skriver ifrån som jag inte är van vid.

Men Du:

Hörs när vi hörs, ses när vi ses. 


Såååååå :)

Duktig man e då, idag har det tagits lite kort som kommer komma med på bloggen senare idag :) Bättre sent än aldrig? :)

Så många besökare man har i sin blogg, men lite skrivet av Er som besöker :)

Men du:
Hörs när vi hörs, ses när vi ses.

Vad ska man säga??

Ja bra fråga, för jag hann inte i heller fota bilder på ungarna..gahhh får ta mej i kragen....skumt att en dag bara kan gå utan att man hunnit det man tänkte hinna......:)

Men Du:

Hörs när vi hörs. ses när vi ses.

Tyvärr.

Så hann jag inte ta kort idag.....på barnen, får bli imorgon, ska nog visa Davids fina nya säng som han fick för några veckor sedan, känns så skönt att vara av med spjälsängen, han känns så mycket större nu :)

Idag har jag klippt mej och David också...han vart så fin i håret med sprayen som barn får efter klippning...grönt och fint....tyckte han :)

Annars idag så var det kvartsamtal med Sandra & lärare det gick kanon :)

Men du:

Hörs när vi hörs, ses när vi ses.

Alla hjärtans dag!

Kul eller något eftersom jag som alla andra köper saker till barnen och så......Men som jag skrev igår inget jag tycker är kanon kul, men men.....:)

Ja idag ska jag försöka få in lite nya bilder på dom små...har vart dåligt med uppdateringar på sista tiden.
Behöver också klippa mej idag, ska in till en väns salong och klippa mej :)

Men nu återkommer jag senare med mera skrivande.

Men du:

Hörs när vi hörs, ses när vi ses!


Länge sedan nu....

Som jag skrev något, men det har hänt en massa här.....Adam vart så sjuk att han inte ens kände igen folk i hans omgivning & fick åka ambulans till sjukhuset...:/......jag fick hafluss med ca 41 graders feber i 14 dagar.......hann precis bli frisk för 2 dagar sedan åkte jag på en vrål förkylning, lika bra att ta allt på en gång. Nu senaste 2 veckorna har David vart sjuk med hosta och astman har varit olidiligt jobbigt för honom så förra veckan inhalerade han hela veckan + 3 ggr på sjukan.....och i måndags var allt så mycket bättre så han fick gå till dagis..men ack ack...det skulle ej gjorts....för att han på kvällen igen fick hosta och behövde inhalera.....så denna veckan fick vi sjukintyg för att Per ska kunna vara hemma med honom hela veckan ut, sedan ska han hålla på att inhalera dagligen hela mars ut.... sedan får vi se.....vad dr säger...

Med mej då...jag är mycket bättre fysiskt med sjukdomar som förföljt mej, känns skönt.
Men jag är fortfarande sjukskriven från jobbet, läkaren har fått mej att inse att jag inte kommer att jobba heltid mera, eller kanske den dagen då ungarna är vuxna, den dagen får vi se hur det blir.....Men känns surt att det ska bli så, men ska imorgon kolla med min advokat om vi inte kan stämma gärningsmannen som satte kniven i magen på mej på ett ordentligt skadestånd pga flera års förlorad arbetsinkomst.....eftersom jag är påverkad av min post traumatiska stress jag fick i samband med dådet jag råkade ut för. Men men ska ringa han (advokat) Imorgon och kolla upp det. Inte meningen att jag ska få betala ekonomisk i vad en annan mäniska gör mot en, inte jag som valt att göra det.
Som ni märker så har jag längre ingen ilska mot denna sk människan som gjorde det, jag ska förklara varför.
Han kommer någon gång få stå tillsvars för vad han gjort mot högre makter, den dagen kommer oss alla, det är jag helt söker på och en del har så mycket  mera att stå till svars för än andra. Så jag har valt att inte lägga mera aggressioner på denna sk människan eller tänka på honom utan vet att han en dag kommer få sitt.

Under tiden jag vart borta har jag också hunnit med att vara på en mord rättegång och det var skum känsla...men jag stöttade familjen som vart utsatt som offer och jag kände igen mej så väl i alla deras känslor dom hade då jag satt i min mot gärningsmannen. Bra terapi för mej att vara på den och inte vara rädd för det längre, rätten är inte så skräck in jagande som jag innan trodde då jag var tvungen att gå dit som en målsägande.

Men men imorgon kvartsamtal med Sandras lärare och imorgon alla hjärtansdag....jag är lite emot det där...man ska Visa kärlek varje dag till dom man älskar och det ska inte behövas en dag för det då affärerna tjänar pengar på det. Min åsikt, du har säkerligen en annan, det gör människan så unik att vi tycker/tänker/känner olika.

Jag har lagt ner min Facebook och funderar på att lägga ner Lunar också...e ju aldrig där mera knappt...känns inget kul längre, inget ont pga någon annan människa, utan pga stritress...som sagt är ju adrig dära endån....

Känner mej så taskig att jag inte skrivit på ett tag för jag vet att ni är en del som undrat vart jag tatt vägen.....hoppas ni förstår när ni läser att det är lite körigt just nu med sjukdomar och grejs.

Men du:

Hörs när vi hörs, ses när vi ses.



RSS 2.0