Jag är så imponerad! :)

Av vuxna människor som sitter och snackar skit om andra vuxna människor. :)
Att inte folk skaffar sej ett liv istället och ser till sina egna liv som kanske inte är så bra, för en sak har jag lärt mej under ett par år här nu: Folk som snackar ner andra har så mycket egna problem och är missnöjda med sitt eget liv så dom måste racka ner på andra! Patetiskt men sant.

En dag kommer sådana människor få sitt det kan jag lova, dom kommer vakna upp och fatta vad dom/den håller på med.

En sak som  blivit väldigt viktigt för mej själv på senaste året och som jag lärt mej att vänner är inte alltid vänner och man kan bli mäkta chockad över folks beteende och deras sätt att vara! Därför så åker dom på soptippen.

Sedan en sak som jag själv jobbar med konstant det är att UTVECKLA mej själv och har gjort under ca 6 år snart, bland annat med psykolog besök och det skulle många människor behöva, te.x för att själv inse varför man beter sej si eller så eller kanske få nya infalls vinklar och tänkande. Och mycket annat som tillkommer psykolog besök.
Sedan att våga säga ifrån, det är mitt viktigaste motto i livet! Våga vägra bli trampad på av f.d vänner, kollegor, eller vem som, vissa blir det ju av sin man tex...ja ni förstår nog vad jag menar!

Jag tycker inte längre illa om folk....jag tycker däremot SYND om människor som beter sej illa, behandlar andra människor illa,mobbare, psykisk misshandel, tror sej vara översittare, misshandlare, pedofiler, mördare  mm mm. För jag vet att en dag kommer dom människorna få stå till svars för det handlandet, dom kan själva råka ut för något liknande dom utsatt andra för eller så tror jag att den dagen vi dör så kommer vi ta ansvar för handlingar vi gjort i livet. Nu menar jag inte himmel eller helvete. Utan att alla ska en dag kommer stå till svars för vad vi gjort under levnads åren.

Jag är så glad att jag kommit så långt i livet att jag inte längre sitter på nätet och bråkar med en massa människor eller sitter med vänner/kollegor och förtalar andra människor.
Jag är för Stark för det, jag Sänker mej inte till den nivån igen som jag gjort förr, Jag har en STOLTHET som människan Victoria och jag är stolt över den jag ÄR och kommer alltid vara! :)

Nu kan jag med uppriktighet presentera mej för vem som helst och säga: Hej jag heter Victoria och jag är förbannat Nöjd med mej själv i hur långt jag kommit med livet och mej själv :)

Jag har vart tvärtom, jag har pratat illa om människor, jag har tyckt och tänkt om människor. Men det är slut med det :)

Däremot tycker jag synd om folk som beter sej illa INOM alla kategorier vad det nu än KAN vara, stor skillnad mot innan och FAN vad jag mår så mycket bättre :)

Nu så snart dags för jobbet om en timma så där, sista dagen den här månaden och mycket närmare julen då man får köpa sin silver gran och klä den, 1:a december börjar framplockning av alla tomtar och alla julgardiner ska upp, tusan vad man längtar :)  Det som gör det så lätt att gå upp just nu, för man vet att snart är det jul :)

Japps skriver kanske mera ikväll my friends :)

Hörs när vi hörs & ses när vi seees :)

Blir så glad :)

När man får höra att man retar sej på en människa som jag absolut inte retar mej på, jag tycker där emot synd om den människan en helt annan sak :)   Citera min egen blogg från igår:

Nog om detta, jag tycker så synd om en människa som sitter i sin blogg och tjatar då och då om att det är mycket man ska höra innan öronen ramlar av och sedan skriver att man kan få sej ett skratt för mindre, jag säger då bara en sak ang det och det är att hennes Nazistiska takter sitter verkligen i ryggraden på henne ännu! Sitta och skriva och berätta att man förlöjligar saker man hört, det är skrattretande och visar vad låg den människan är, det hon tycker är så skrattretande kanske är väldigt viktigt för någon annan, jag och många med mej i min blogg är mycket förundrade hur folk förlöjligar andra människor, va tusan är man vuxen eller ett barn? Ja eller kanske bara Nazist, ja dom visar ju sin dumhet i att bara ha sitt tänk!

Bara att förstå, vissa ränder går aldrig ut ur vissa människor !

Härligt att nu människan tror att jag retar mej på henne för det är det sista jag gör :) Skillnad på att reta sej och tycka synd och och sedan är det ju så att jag skriver precis vad jag VILL i mina bloggar och det kommer jag stolt fortsätta göra, sedan får vissa människor ta det precis som dom vill och tolka det på sitt sätt, det skiter jag totalt i :)

Är så stolt över mej själv att jag kommit så långt att jag kan tycka synd om människor istället för att reta upp mej eller avsky dom, vem kan inte göra annat än att tycka synd om en människa som påvisar Nazistiska drag? Men som sagt personen har ju vart det och vissa saker går nog aldrig ur eller vissa människor utvecklas nog aldrig.

Jag vet vart jag är på väg i livet och jag utvecklar mej hela tiden både  på jobbet och privat och det kommer jag fortsätta med :)

Nej nu tusan så ska det göras annat kul :)

Love u my friends och vi hörs när vi hörs & ses när vi ses...:)

Jaaaaa :)

Idag har man då jobbat igen...skönt att komma tillbaka efter 3 dagars ledighet!  Fast försäljningen gick så där, men som en perfekt säljare så får man lite up side down ibland :)

Jag har läst en så intressant grej idag och det gäller föräldrar och barn och att ALLT man säger och gör över för man på barnen, jag undrar om alla människor tänker så, det tror jag knappast eller så är det så att vissa barn lär får lära sej en massa skit som att förtala andra människor, mobbing, slåss, supa eller vad tusan det nu kan vara.
Det är tragiskt att inte alla människor eller föräldrar förstår att allt dom gör/säger påverkar sina barn.

Nog om detta, jag tycker så synd om en människa som sitter i sin blogg och tjatar då och då om att det är mycket man ska höra innan öronen ramlar av och sedan skriver att man kan få sej ett skratt för mindre, jag säger då bara en sak ang det och det är att hennes Nazistiska takter sitter verkligen i ryggraden på henne ännu! Sitta och skriva och berätta att man förlöjligar saker man hört, det är skrattretande och visar vad låg den människan är, det hon tycker är så skrattretande kanske är väldigt viktigt för någon annan, jag och många med mej i min blogg är mycket förundrade hur folk förlöjligar andra människor, va tusan är man vuxen eller ett barn? Ja eller kanske bara Nazist, ja dom visar ju sin dumhet i att bara ha sitt tänk!

Bara att förstå, vissa ränder går aldrig ut ur vissa människor !

Nu till mej själv, jag ärt så ypperligt lycklig och mår så ypperligt bra, jag har insett vilka vänner jag haft och inte haft, har ju sållat en del under tiden nu i snart 6 år...och mina nya vänner som jag fått på vägen som hjälper mej och stödjer mej i mitt liv där man kan vara 100% ärlig mot varandra, ge och ta och bara vara ett med sina vänner!

Jag har under 5 år helt omvärderat vänskap och vad det står för, därför många åkt på soptippen och är ute ur mitt liv och kommer aldrig få den äran att finnas där mera och det är jag Stolt över att jag kommit så långt i mitt liv! :)

Ja nu är jag klar för kvällen, ska nu se lite tv sedan sova, sedan är det jobb i morgon bitti igen :)

Hörs när vi hörs och ses när vi seeeees :)

Love u all my friends :)

Tjosan HEMMA!!!!! :)

Så underbart skönt med spa, känner mej så underbart avslappnad just nu ska jag tillägga.
Nu ska det fram vart jag vart på spa då, jo i Knutby!
Det kostar 600 kronor för en hel helg!
PÅ fredags kvällen när jag kom dit så käkade vi först och bara pratade och hade det mys :)
Innan läggdags kom det upp på tapeten ang det Knutby vart utsatt för det var en tjej Tina och jag började fråga eller vänta det började med att Åsa Waldau tyckte att jag skulle kika på kläder som dom sålde, nya alltså.
Men jag sa att jag kommer invänta det tills jag gått ner mina kilon :) Och då började Åsa Waldau att prata med mej om vissa saker som var mycket tänk värda och sedan ledde vi oss in på spåret ang den f.d pastorhn Helge Fossmo. Men vad som sades har INGEN utomstående med att göra, jag pratar med dessa människor som mina vänner och då pratar man i förtroende.
Jag köpte då även Åsa Waldau  bok hon skrivit, hann läsa allt utom 30 sidor på spa`t.

På lördagen vaknade jag klockan 6 och undrade vad familjen gjorde....prövade också att ringa någon gång.....Men vid 9 tiden ringde Per och berättade att David precis vaknat!
Vid 10 tiden mötte jag upp min vän Emma och vi käkade frukost ihop, jag hon och hennes make och son :)
Sedan kom min vän Daniel Linde och vi kramades en stund och sa hej! Var ju i somras senast jag såg honom.

Vid 12:30 på lördagen vart det en lång och snabb promenad med Lena :) Underbart skönt och vad bra man mår efter.
Vid 14 en liten fika stund.
14:30 var det Emmas man som hade ett seminarium som jag gillade mycket.
17 Var det mat INDISKT inspererat :) Såååååååå underbart gott :)
18:30 Så var det dags för spa kväll, jag hade ställt upp mej på klippning, massage, ansikts massage och plock av ögon bryn....

När jag vart klippt först av Åsa Waldau så kom hon på iden att något fräckt ska göras med mitt hår hehehe då skulle det helt plötsligt klippas, färgas och slingas :) Och det gjordes, till det bättre :)
När jag fick min klippning så pratade Åsa Waldau  och jag en massa och hon fick mej och inse en sak, det tar jag på slutet :)
Vid 23 tiden så ska Åsa Waldau  ta sin väska och gå hem och då hör vi ett ILLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL vrååååååååååål!  hahahahah sedan skriker ALLAAAAAA i KÖR Ja ca 20 damer GALLSKRIKER :)
Hahhaha det hade då kommit in en MUS via fönstret :)
Jag sprang ut och köket och stängde dörren för mej skulle musen inte få :)

Hehehe sedan försvann den och det lugna upp sej så v i lugnande ner oss....och började prata och glömma musen....
Men tillägga ska att innan jag gick och lade mej vid 12 tiden så kikade jag igenom hela sovrummet så där inte var någon mus.

Söndagen fruksot vid 9, och sedan smink kurs vid 10:30, och vid 12 utvärdering och sedan säga hej då till alla :) Tråkigt med sant...Man jag sa: PÅ återseende, Inte hej då :)

NU är det så här: Jag ska sluta identitera mej med den knivskurna Victoria och börja vara Människan Victoria och INGENTING annat. Åsa Waldau läste av mej väldigt fort under den tiden vvi hade gemensamt  + att hon sett flera st program med mej och gav mer råd ang det också :)

Jag har haft en underbar Helg.

Jag har fått underbara NYA vänner som är ärliga och älskar sej själva och andra och vågar vara sej själva. Jag har ju redan sådana vänner sedan innan också :)

Hörs när vi hörs, ses när vi ses.

Borta i Helgen!

Ska på Spa jag, först ska jag på en familje angelägenhet som jag inte kommer skriva om här. Sedan så ska jag på SPA!!! Så underbart skönt, inga barn.....bara JAG, inte mamman inte makan inte den jobbande UTAN JAG Vickan ska iväg och SPAAAAA :)
Ska bli skönt med ändå oroligt att lämna barnen så där...inget vanligt här att jag är borta så........Men det ska bli underbart skönt :)

Ha en fin helg ALLA mina vänner :) Kommer inte hinna skriva här mera innan jag åker i eftermiddag :) Jag ska ut och FLYGA!!! :)

Hörs när vi hörs, ses när vi ses :)

Jobba, Jobba :)

Jag är så innerligt glad att jag har ett arbete att gå till varje dag, det finns människor som inte ens har det eller som vissa inte ens kan behålla ett jobb pga misskötsel... Men vi är alla olika som människor och kommer alltid vara.

Min sits är sådan att jag blir glad då lönekuvertet kommer mej tillhanda....och jag vet att jag tjänat ihop dessa pengar :) Så tänker nog absolut inte andra.

Den här veckan jobbar jag:
Måndag 09:30 - 18:00
Tis-Tors 08:00 - 18:00 (själv valt)
Fredag Eg ledig men valt att jobba 07:45-12:00

Blir ju lite extra på lönen inför jul också att jobba över :)

Kom på en sak jag måste tillägga, finns inget så FEGT av människor som att prata andra människor bakm ryggen, att inte ens ha kurage och föra sin egen talan till den det gäller är så Fegt ! Som jag skrev innan, ska man skratta eller gråta, då väljer jag att skratta åt sådana människor, patetiskt! :)

Ja nu ska man sova, lägger mej alltid innan 22 i veckorna..man ska ju vara piggelin på jobbet :)

Hörs när vi hörs, ses när vi ses :)

Ska man skratta eller gråta? :)

Väljer det första.....Jag säger alltid vad jag tycker och tänker i allt, precis allt och det ger ovänner det vet jag.
Men att inte kunna vara ärlig är för mej otänkbart, visst tusan har man dratt en vit lögn då någon frågat hur det är och man svarat helt oki, fast det kanske är skit....Men det är ju ingen lögn som skadar någon eller påverkar någon.

Är man tok ärlig som jag så har folk svårt att ta en för folk är rädda för sanningen för den kan både såra, göra ont, eller bara vara positiv.....eller andra alternativ.

Jag skrev ju en blogg om hur jag uppfattat en annan skribent här och ett inlägg av hennes blogg. Var idag inne och läste på hennes sida, så nu får man tydligen inte reagera på hennes bloggar och skriva själv vad man tycker om det, men det tänker jag fortsätta med vem det nu än är som ger mej insperation till att skriva en blogg.

Alla Människor har rätt till en åsikt och tycka och tänka precis som man vill och det tänker jag fortsätta med, så det så :)

Hörs när vi hörs, ses när vi ses :)

Vad ska man säga?

Ibland när man läser folks bloggar så blir man mörkrädd.....Läste en idag...som jag rent ut vart ledsen att läsa, för den människan ska jag citera text från nu: Inte konstigt att vissa ungar inte är omtyckta och totalt mobbade, vem fan vill ha med en stinkare å göra?
Gäller även vuxna för den delen.. Sluta va så jävla rädda för tvålen äckel. Ett citat från en skribent här på blogg sidan....
Det handlar om att folk inte sköter sin hyigen, ja det är äckligt, men är det NU så att deras barn inte sköts så kan man för FAAAAAAN inte lägga den skammen på barnen och FÖRSTÅ att vissa barn blir mobbade.
Min dotter Sandra har vart mobbad _LÄNGE_ nu och det beror absolut inte på att hon INTE är duschad eller har fula kläder.
Men jag blir så INNERLIGT förbannad när en vuxen människa vräker ur sej som denna gjorde i bloggen!!!
Inte konstigt att vissa ungar inte är omtyckta och totalt mobbade??????  Vad fan lär hon sin dotter.
Jag LÄR mina barn att man ska INTE mobba någon, Min Sandra umgås med töntarna i skolan enligt dom i hennes klass och dom gav henne ett ultimatum, börja umgås med oss så är du ingen tönt längre, kanske inte ordagrant, men det var inne börjden. Jag har ALDRIG vart så stolt över Sandra som DÅ, hon valde att hellre bli kallad tönt av alla andra och umgås med dom utstötta för hon gillar dom!!!
Adam har tagit en flicka i en paralell klass i försvar när andra killar blivit för jobbiga för tjejen, då har Adam tagit henne under sina vingar. Och det ska gälla vare sej dom har fula kläder, skitiga eller vad FAN det nu kan vara.
Jag anser då att det är ALLA vuxna som ska ta tag i sådana saker och är nu ungar skitiga eller vad det nu kan vara så FÖRHELVETE blanda in soss eller någon myndighet som får kolla upp vad dom vuxna håller på MED!!! Barn ska ALDRIG LIDA för att vuxna människor INTE tar sitt ansvar....som föräldrar!!!! Och där med ska INGEN MOBBAS pga det HELLER!!!!!

Ja ni märker att detta är ett känsligt ämne för mej....men jag blir skit sur när en vuxen kan förstå att barn blir mobbade...och sedan INTE gör ett jävla skit om det nu finns föräldrar som gör så mot sina barn att dom inte får duscha eller vad det NU kan vara!!!!
Jag anser att bloggaren är lika DUM som mamman eller/& pappan till barnen som nu är skitigt att bara stå vid sidan och kolla på, som sagt det finns myndigheter till sådant.

Och den här människan har själv ett barn...beklagligt....en dag kanske hennes barn blir mobbat som Sandra, trots att hon vart hel och ren.....och märkes kläder....Men det hoppas jag verkligen INTE för ett barn mår så dåligt vid mobbning, Sandra ville till och med ta livet av sej....

Fy Fan säger jag bara....vilka jävla människor det finns....

Ha en fin dag mina vänner....

Hörs när vi hörs, ses när vi ses....

Känner mej.....

Just nu ganska ensam....man fick bara jobba en vecka ungefär sedan så vart man sjuk...typiskt....Men jag har ikväll kommit in i en period då jag känner mej nere och ensam....jag gillar inte den känslan....känns som man kommit bort från dellar av jobbet..ang andra människor då...man har tappat det mesta....Jag älskar mitt jobb, så tro absolut inget annat.
Men det märks att man vart borta......länge....man är lixom inte inräknad vad det gäller luncher, man blir inte tillfrågad om man har lunch då eller då eller om man vill hänga på....så jag har börjat luncha helt själv nu....för jag är inte sådan som tränger mej på. Nu är det så här också att jag tycker jätte massor om mina kollegor och VET att det inte är något dumt bakom....utan jag som känner mej obekväm i situationen....

Nu Ang min chef som jag skulle skriva om...jag gillar henne skarpt, hon ser till personen, vill ha ärliga kommunikationer....och ger det samma tillbaka...och jag hoppas hon förstått att det är det jag gillar...för första ggn känner jag mej bekräftad av min chef...den förra jag hade innan barnledigheten kände jag bara jobbigt med....hon favoriserade vissa i teamet....bara dom som dög, bara dom hon tydde sej till och sådant är tråkigt....tyvärr så tog jag aldrig upp det med henne så där får  jag skylla mej själv.
Men som det är nu är jag topp nöjd med min chef....vi har redan tyckt olika om saker och ting, men jag respekterar vad hon säger pga att hon är just precis min chef...och sedan är det också hur en chef säger saker...Är man trevlig som hon är så kan man inte misstolka saker....och jag har märkt att är det något som tycker en så tar hon sej tid....och det är underbart.....Visst hon är människa och har sina fel och brister som VI alla människor har......Men det gäller ju att respektera och veta att man är människor....som alla kan göra fel, och sådana egenskaper verkar både hon och jag ha.

Kontentan av detta är : Jag respekterar och ser upp till min chef i massor, kommer alltid vara så även om vi har delade meningar i saker och ting...hon ger mej alltid nya tanke sätt och får mej att fundera på saker = Positiv bemärkelse. :)

Önskar att flera kan ha en sådan chef eller se sina chefers positiva sidor....och sluta gnälla och göra det bästa av saker och ting istället, menar absolut inget spec nu, utan svenskar i allmänhet, vi är duktiga på att gnälla :)

Hörs när vi hörs, ses när vi ses :)

Uppdaterar...

Lite nu då....har inget direkt att skriva..Jo Imorgon fyller Per år....+ att jag inte kommer jobba helgen nu heller, jag har en sådan bra chef som anser att jag ska invänta till läkarintyget gått ut så jag inte åker på någon smeta igen....Kan NI tänka er ?? En Chef som tänker på hälsan före jobb, helt underbart...ska skriva ner en dag vad jag tycker om min nya chef som jag fått.
Inget kommer utlämnas på någe sätt, men jag anser hon är så bra och bra saker framställs sällan, därför gör jag som vanligt tvärtom, ska berätta om det, men orkar inte ikväll :)
Förresten jag mår mycket, mycket bättre nu :)

Ses när vi ses, hörs när vi hörs :)

Go Kväll!

Jag hoppas verkligen ingen av er jag känner och tycker om får denna skiten jag har, ena stunden känner jag mej helt något så där bra, nästa håller jag på att dö igen.....gör så jäkla ont i halsen....värker så oerhört....Hur FAN kan jag fått hångelsjukan UTAN att hånglas?????????????????????????????
Hmmmmmm ja om man åtminstone hade fått hånglas så man kunde haft något kul och tänka på då man mår så här.....

Jajaja det går över, jag vet..men vill det ska vara borta Nu. På måndag ska jag ta nya njur prover och sådant...för det påverkas av sjukdomen, men hur i helvete ska jag orka gå hem från läkar mott?? Ajja det löser sej också.....

Hörs när vi hörs, ses när vi ses.

Faaaaan så sjuk jag vart...Kolla:

Utdar ur fass:  Min feber var på över 40 grader i 4 dagar, käkade inte in 4 dagar pga det var svårt att svälja...
Så Nu vill jag ha en massa tyckande synd om Vickan här va....:)


Körtelfeber

(Mononukleos)


Författare: För den medicinska översättningen av 2007 års version av Praktisk Medicin (PM) ansvarar dr Olle Lyngstam, Göteborg.



Orsak(-er)

Epstein-Barr virus.

Symtom

Halsont, sväljningssvårigheter, i många fall tydlig allmänpåverkan. Feber, oftast 39°C.

Status

Hög feber, svullnad kring ögonen, inflammation av halsmandlarna som får smetig, gulvit beläggning. Mjälte och lever svullnar upp. Hudutslag, framför allt efter antibiotikabehandling (ampicillin). Svullna lymfkörtlar.



hehhe vart lite kortare nu fick med halsfluss här innan också, men det ska ju bort så nu fick jag bort det....


Imorgon.....

Är det jobb igen, imorgon ska man utbilda sej.....och bli bättre än innan på vissa saker, men det förstår jag inte alls, för jag redan är bäst på ALLT jag gör :P Eller vad säger ni ärade kollegor som läser min blogg? :)

Kom på flera ord som min lilla David kan....:
Snopp
Borta
Bada
Namnam

heheh kommer säkert mera sedan ang hans ord.....Sandra uppdaterade lite också idag i gårdagens blogg :)

Åhhhjaja, imorgon ska det tränas på förmiddagen, kursen pågår mellan 10:00-18:30 men jag kommer som alltid finnas på plats senast 07:45 :)

Hörs när vi hörs och ses när vi ses :)

David......

Är för jäkla rolig......han kom i morse med sina skor i handen och sa Brum, brum.....då vill han ut och åka bilen...hehehe :)  Så sött måste ses för att upplevas på rätt sätt :)
Mamma
Pappa
Adam
Jajja = Sandra
Blomma
Lampa
pippi = fågel
Kisse = Katt
Vovve = Hund
Titta, Titta där
Där
Tack, han tackar ALLTID då han får något och det ordet kunde han innan han var 1 år.
Likaså Mamma & Pappa.
Äta har han sagt lika länge som Tack....Har glömt en massa ord.
Just nu är det Mamma, Pappa blomma, lampa och brum brum som är dom viktigaste orden.
Titta där är också kanon viktigt...eller Lampa där sägs ofta likaså Blomma där :)
Ja han är tidig och duktig på att prata + att jag glömt en massa ord :)
Är vi ute på en restaurang så pratar han med allt och alla hehehe folk tycker det är roligt....:)
Dagis personalen pratar han ihjäl......kommer han bli som sin mamma och Adam??? Ja finns NOG stor risk för det, Adam har aldrig ens förrutom då han var redigt litet pratat orent, annars pratar han klockrent :)

Sandra då.....hahahah jo hon ha poooblem = problem :P Hon sa fel en gång....men det finns ord jag avskyr som hon säger : Och! Skiter väl jag i mm mm :)

Ja även tonåringar har sina pooooblem :)

Japps annars jobbar jag och står i och är så nöjd med det som bara den, mer än heltid, men vad gör det när man behövs på jobbet?

Hörs när vi hörs, ses när vi ses...:)
_______________________________________________________________________________________
Sandra skriver: han kan även säga:
Hej
Hejdå
Tvätta
Städa
& när man säger hejdå så ger han en än slängpuss (i bland) haha =) de va nog allt.. ha det bra alla människor.. byebye.. =)

Åhhhh :)

Ja visst vart det senaste inlägget kanon långt, nu sitter man på paus på jobbet och borde gå och sträcka på sej istället för att skriva här....
Idag verkar det som rutinerna kommit in lite.....känner mej ganska pigg idag...trots att jag började 07:45 & slutar 18:00 idag. Väljer att jobba övertid på morgonen då ungarna ändå är på dagis....börjar eg inte förrn 09:30. Men som sagt är man ändå här så bara att jobba :)

Nu ska jag hinna läsa lite på expressen & aftonbladet också :)

Hörs när vi hörs & ses när vi ses :)

p.s Kul att så många läser min blogg :)


Japps

Nu jobbar man & står i, bara så ni vet :p

RSS 2.0